blank

Жоро Г.

Много съм доволен от резултата, повече от очакваното! Повече не виждам скалпа си, мога да си правя каквато искам прическа. Повече от доволен!

blank

Диана Георгиева

На 30.05.2014г. бях операрина във филиана на клиниката в гр. Чорлу.Операцията мина успешно и сега с удоволстие си нося слънчевите очила, които купих за първи път в моя живот.Имах 4.5 диоптъра късогледство и 5.75 астегматикъм.В момента виждам така както никога досега.И всичко това благодарения на невероятния професионализъм на екипа на клиниката.БЛАГОДАРЯ ВИ от все сърце, БЛАГОДАРЯ на хирурга, БЛАГОДАРЯ на целия екип и на тези, които не успях да видя, но бяха с мен в операционната зала и работеха за моето добруване, БЛАГОДАРЯ на прекрасните и слънчеви Маги и Мустафа, които бяха неотлъчно до мен, които ме успокояваха и подкрепяха, които ми помахаха на път за родината!!!ДЪЛБОК ПОКЛОН, мили хора!Вие ще останете завинаги в сърцето ми! Диана Георгиева.За тези, които ще прочетат тези редове искам да кажа, че тази на снимката пред операционната-съм аз.

blank

Георги Ангелов

И аз, като всички минали по този път, трудно взех решение. Страхът, че операцията може да е неуспешна и никога повече да не виждам ме обрече да нося очила цели 32 години. Лупите бяха задължителен аксесоар, дори когато не бяха на мода, а когато суетата все пак побеждаваше, ги сменях с лещи. Още през 90-те, когато във Варна кацна първата летяща очна клиника „Орбис“ моя приятелка се подложи на лазерна корекция, но аз така и не събрах смелост. По-късно и други мои познати се подложиха на същата операция в България, но освен страха, този път ме спираше и прекомерно високата цена без гаранция. Цената е 2 пъти по-ниска, от тази която искат клиниките в България, а обещанието че ако след 6 месеца диоптрите не изчезнат ще ми направят повторна безплатна операция, ме убеди че инвестицията си струва. Обяснява разликата между PRK и LASIK. Каза, че съм подходящ и за двете, но остави на мен решението. И макар, че бях дошъл с нагласата за LASIK, след като изслушах д-р Мете се реших на PRK. И НЕ СЪЖАЛЯВАМ!!! След два дни стават четири седмици, откакто си направих PRK в Avrupagoz и с всеки ден виждам все по-добре и повече. И сега ако трябва да отговоря на най-важния въпрос дали бих се подложил отново на болката на PRK, отговорът е категорично ДА!

blank

Sergei Sterev

Вече минаха 2 месеца от моята корекция и зрението ми е по-добро от всякога. Все още се изненадвам, когато сутрин стана и погледна през прозореца – виждам красотата на природата с всичките й детайли, без да минавам първо през банята, за да си слагам лещи или да търся къде съм си захвърлил очилата. За тези, които се колебаят коя клиника да предпочетат или дали въобще да си направят тази корекция, препоръчвам клиниката в Чорлу, където бях аз.
Обстановката там е много приятна, доктора и екипа му са големи професионалисти. Най-много ми хареса приятното и приятелско отношение на хората, които ме посрещнаха и се грижеха за мен, благодаря ви Маги и Мустафа!!!. Всички ме накараха да се почувствам като ВИП гост и така процедурите и самата корекция минаха с лекота. Много съм доволен и искам да благодаря на всички за тяхното съдействие и финес на работа. До нови срещи!!!

EnglishTurkey