Защо да се доверя на TURMEDICAL ?

Ние TURMEDICAL  сме тясно специализирани в сферата на здравните услуги. 

От дълги години се занимаваме със здравен туризъм, нашата база е в Истанбул, с налично официално представителство в България. 

Ние Ви даваме възможност да получите най-доброто лечение в чужбина от най-добрите лекари с най-новата техника и методи, на най-достъпни цени.

Нашият екип се състои от едни от най-добрите доктори и фармацевти в Турция. Това Ви гарантира, че ще Ви бъде дадена точна и компетентна информация, професионална консултация, ще бъдете насочени към най- подходящото именно за Вас лечение и към най-добрите специалисти. Ние не сме посредници! Именно за това ние сме различни и гарантираме, че ще бъдете в най- добрите ръце. Всеки един пациент е важен за нас, готови сме да откликнем на всеки Ваш здравословен проблем и да Ви съдействаме на всеки един етап от лечението.

Внимавайте с фирми и лица, които нямат нужните познания и специфична информация, нямащи нищо общо със здравеоопазването и предлаганите здравни услуги и информация е от общ характер. Имайте в предвид, че най-важното е поставяне на точната диагноза, правилното и навременно лечение, съобразено с Вашето състояние и насочване към конкретен добър специалист.

Обърнете внимание на това, че съществуват медицински центрове, които работят незаконно без подходящо сертифициране, така че е важно да проучите внимателно преди да започнете лечение.

Нашите партньорски болниците и клиниките имат местни и международни здравни сертификати.